News

Fall Dance

Monday, October 31 - 1:30 - 2:45 p.m.

 

*No masks or face paint

Monday, October 31                       
Fall Dance/Assembly Schedule:
Period 1 – 8:15 – 8:55 (40min)
Period 2 – 9:00 – 9:35 (35min)
Period 3 – 9:40 – 10:15 (35min)
Period 4 – 10:20 – 10:50 (40min) – Announcements
Lunch – 10:55 – 11:25 (30min)
Period 5 – 11:30 – 12:05 (35min)
Period 6 – 12:10 – 12:45 (35min)
Assembly – 12:50 -1:25 (35min)
Dance – 1:30 – 2:45 – sponsored by Nebula Team